Click to listen highlighted text!
Welcome REALNAME/gspeech}
0900 - 513 80 39 info@shrnet.nl
  • A  A  A  

Samenwerkende Huisartsendiensten Rijnland (SHR)

SPOEDPOST LUMC LEIDEN

Albinusdreef 2
2333 ZA Leiden


Bel altijd eerst met het centrale nummer: 0900-513 80 39.Auto route

Vanuit de richting Rotterdam (A13, A4)
Volg de A13 en daarna de A4 richting Amsterdam tot aan afslag 6a (Zoeterwoude-Rijndijk, Leiden-Oost). Aan het einde van de afslag linksaf. Aan het einde van de weg rechtsaf. Vervolgens volgt u de borden “H-Ziekenhuizen”.

Vanuit de richting Utrecht (A12, N11)
Neem op de A12 bij Bodegraven de afslag Leiden (N11). Aan het einde van N11 rechtsaf. Vervolgens volgt u de borden “H-Ziekenhuizen”.

Vanuit de richting Den Haag (N44, A44)
U volgt vanuit Den Haag de N44 (later de A44) tot aan afslag 8 (Leiden, Noordwijk, Katwijk) en aan het einde van de afslag slaat u rechtsaf. Vervolgens volgt u de borden “H-Ziekenhuizen”.

Vanuit de richting Amsterdam (A4, A44)
Volg de A4 en daarna de A44 richting Leiden-West. U volgt de A44 tot afslag 8 (Leiden, Noordwijk, Katwijk, N206). Na de afslag linksaf onder het viaduct door. Vervolgens volgt u de borden “H-Ziekenhuizen”.
Volg op het terrein van het LUMC de borden ‘Spoedpost’. U kunt ter plekke parkeren.

Openbaar vervoer

Het LUMC ligt op loopafstand aan de achterzijde van Station Leiden Centraal.
Alle streekbussen naar Leiden stoppen ook bij Leiden Centraal. Een aantal bussen stopt naast het LUMC, halte Bargelaan (achterzijde van het station). Alle bussen stoppen op het busstation aan de voorzijde van het station. Volg op het terrein van het LUMC de borden ‘Spoedpost’.

De stichting Samenwerkende Huisartsendiensten Rijnland (SHR) is sinds 2008 HKZ gecertificeerd en sinds 2015 NEN7510 gecertificeerd.

Voor mensen die zelf informatie en advies willen inwinnen over hun gezondheid heeft het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) de website www.thuisarts.nl geopend.

Click to listen highlighted text!