Click to listen highlighted text!
Welcome REALNAME/gspeech}
0900 - 513 80 39 info@shrnet.nl
  • A  A  A  

Samenwerkende Huisartsendiensten Rijnland (SHR)

Alrijne ziekenhuis

SPOEDPOST ALRIJNE ZIEKENHUIS LEIDERDORP

Simon Smitweg 2
2353 GA Leiderdorp


Bel altijd eerst met het centrale nummer: 0900-513 80 39.Auto route

Vanuit de richting den Haag
U kunt het Alrijne Ziekenhuis bereiken via de A4, afslag 6. Komt u uit de richting Den Haag, dan volgen na de afrit vijf rotondes.
Op de eerste rotonde gaat u linksaf (u neemt de rotonde driekwart);
Op de tweede rotonde gaat u linksaf (eerste afslag);
Bij de derde rotonde gaat u rechtdoor (tweede afslag);
Ook op de vierde rotonde gaat u rechtdoor (tweede afslag);
U rijdt nu Leiderdorp in (Persant Snoepweg). De vijfde rotonde neemt u driekwart, u gaat dus linksaf. Volg vanaf hier de borden naar de parkeerplaats.

Vanuit de richting Amsterdam
Komt u vanaf de A4, neem dan de eerste afslag waarop Leiderdorp staat aangegeven. Aan het einde van de afrit is een rotonde. Daar gaat u rechtsaf richting Leiderdorp. Bij de volgende rotonde gaat u linksaf en erna rechtsaf Leiderdorp in, op de Persant Snoepweg. Bij de rotonde linksaf en vervolgens de borden volgen naar de parkeerplaats.

Vanaf N11
Komt u vanaf de N11 dan volgt u vanaf de N11 de borden richting Leiderdorp. U komt dan op de A4 en neemt vanaf deze autosnelweg afslag 6. Rijd verder zoals hierboven omschreven bij “Vanuit richting Den Haag”.

Andere richtingen
Als u vanuit andere richtingen komt, volgt u dan de borden naar Leiderdorp. In Leiderdorp staat het Alrijne Ziekenhuis duidelijk aangegeven op de blauwe ANWB-borden.

Parkeren
U kunt uw auto tegen betaling parkeren op ons parkeerterrein. Op parkeerterrein P1 zijn enkele plaatsen gereserveerd voor mensen met een invalidenparkeerkaart. Ook voor deze parkeerplaatsen moet u betalen.

Parkeertarieven
Eerste 30 minuten: gratis*
Per 58 minuten (of een gedeelte hiervan): € 1,20 (maximaal dagtarief: € 5,00)**
Een dagkaart: € 5,00
Dagkaart 7 dagen: € 25,00 (met deze kaart kunt u gedurende 7 aaneengesloten dagen gebruikmaken van het parkeerterrein. De kaart wordt actief op het moment dat u deze de eerste keer gebruikt. De kaart is één jaar geldig.
Bij het oprijden van het parkeerterrein trekt u een kaartje. Voordat u teruggaat naar uw auto, steekt u dit kaartje in een van de betaalautomaten in de hal op de begane grond.

* de automaat geeft aan dat u niets hoeft te betalen.
** de automaat geeft aan hoeveel u moet betalen. U kunt betalen met contant geld of met uw chipknip. Na betaling geeft de automaat u uw kaartje terug. U hebt dan nog een kwartier tijd om het parkeerterrein te verlaten.

Openbaar vervoer

U kunt het Alrijne Ziekenhuis eenvoudig bereiken met het openbaar vervoer. Verschillende buslijnen stoppen bij het Alrijne Ziekenhuis.
Voor de actuele dienstregeling verwijzen wij u naar de website 9292ov.nl en/of de website Connexxion.nl. Via deze websites kunt u bovendien uw reis per openbaar vervoer naar het Alrijne Ziekenhuis van deur tot deur plannen.

Taxi

Binnen de Leidse regio kunt u reizen met de OV-taxi. Deze kan u thuis ophalen en voor de deur van het ziekenhuis afzetten. Indien gewenst brengt de OV-taxi u ook weer thuis. De OV-taxi rijdt zowel met personenauto’s als met busjes die toegankelijk zijn voor rolstoelen en een lage instap hebben. U dient de OV-taxi minimaal een uur voor vertrek te bestellen: telefoonnummer 0900 – 202 23 68 (ook voor informatie over ritprijzen, kortingsregeling), Visicom (slechthorenden) 038 – 339 48 92.

De stichting Samenwerkende Huisartsendiensten Rijnland (SHR) is sinds 2008 HKZ gecertificeerd en sinds 2015 NEN7510 gecertificeerd.

Voor mensen die zelf informatie en advies willen inwinnen over hun gezondheid heeft het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) de website www.thuisarts.nl geopend.

Click to listen highlighted text!