Click to listen highlighted text!
Welcome REALNAME/gspeech}
0900 - 513 80 39 info@shrnet.nl
 • A  A  A  

Samenwerkende Huisartsendiensten Rijnland (SHR)

VACATURES


 

 

Samenwerkende Huisartsendiensten Rijnland (SHR) zoekt per direct een:
MANAGER huisartsenposten m/v, 24 uur per week, met uitzicht op vast dienstverband

Bedrijfsprofiel
De Samenwerkende Huisartsendiensten Rijnland (SHR) verzorgt voor circa 160 huisartsen en circa 330.000 inwoners de organisatie van de spoedeisende huisartsenzorg in de avond-, nacht- en weekenden. Dit wordt gedaan vanuit onze drie locaties die zich bevinden in het LUMC te Leiden, het Alrijne ziekenhuis te Leiderdorp naast de spoedeisende hulp en het Alrijne Ziekenhuis te Alphen aan den Rijn. Het kantoor ondersteunt het primaire proces met dienstverlening op het gebied van HRM, beleid, communicatie, financiën, ICT en kwaliteit. De SHR is een HKZ-gecertificeerde, ambitieuze zorginstelling, die investeert in medewerkers en, op basis van een grote mate van betrokkenheid van de huisartsen, dienstverlening van hoge kwaliteit wenst te leveren.

Wij zoeken
Binnen onze organisatie zijn op dit moment belangrijke ontwikkelingen gaande zoals de wijze van aansturing van medewerkers die binnen het primaire proces werkzaam zijn, het onderzoeken van mogelijkheden om personeel zo efficiënt mogelijk in te zetten, de afstemming binnen de acute-/spoedketen en het versterken van de samenwerking met de DoktersDienst Duin- en Bollenstreek (DDDB) te Voorhout.

Voor deze uitdagende en verantwoordelijke functie zijn wij op zoek naar een energieke manager die, met ondersteuning van coördinatoren, aan circa 80 medewerkers (+/- 28 fte) op coachende wijze leiding geeft. De manager werkt nauw samen met de nog aan te stellen manager van de DDDB. De volgende taken behoren tot het takenpakket:

– Stimuleren van een gezond leerklimaat en bieden van ruimte en faciliteiten voor ontwikkeling van medewerkers;
– Zorg dragen voor goede overleg- en communicatieprocessen;
– Beleid en werkprocessen ontwikkelen en implementeren;
– Realiseren van een efficiënte bezetting, organisatie en outillage van de huisartsenpostlocaties;
– Optimaliseren van de bedrijfscultuur en vergroten van de betrokkenheid en tevredenheid van medewerkers en aangesloten huisartsen;
– Bijdragen aan de succesvolle inrichting van het triagecentrum en de samenwerking met relevante (keten)partners;
– Verantwoordelijkheid dragen voor een gezonde bedrijfsvoering in organisatie, beleid en te behalen branchenormen;
– Samenwerking en overleg met manager DDDB over te behalen samenwerkingsresultaten;
– Wekelijks monitoren van de resultaten, maandelijks afleggen van verantwoording aan directie.

Functie-eisen
De kandidaat die wij zoeken beschikt over de volgende kennis en competenties:

 • In het bezit van een HBO (management)diploma;
 • HBO+ werk- en denkniveau;
 • Leidinggevende ervaring, bij voorkeur in acute/eerstelijnszorg;
 • Bereid deels werkzaam en bereikbaar te zijn in de avond-, nacht-, weekenduren;
 • Je hebt een prettige open persoonlijkheid en houd je aan afspraken die je maakt;
 • Je bent flexibel, hebt tact, bent objectief, integer, vindingrijk en stressbestendig;
 • Je kunt medewerkers motiveren, stimuleren en aansturen;
 • Je bent stressbestendig en beschikt over een grote dosis doorzettingsvermogen;
 • Je bent communicatief vaardig en hebt een goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid.

 

Ons aanbod
Voldoe je aan het profiel voor deze functie, dan nodigen wij je uit om te solliciteren naar deze uitdagende en gevarieerde functie in een vakkundig team en prettige werkomgeving. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden conform Cao Huisartsenzorg zoals een salaris in salarisschaal 9 of 10 (afhankelijk van werkervaring), vakantiebijslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 6%, het volgen van scholing, korting en werkgeversbijdrage ziektekostenverzekering en sportscholen.

Solliciteren
Je motivatiebrief en CV kun je vóór 11 februari 2019 sturen naar mailadres personeelszaken@shrnet.nl. Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
Voor informatie kun je contact opnemen met de afdeling HRM, bereikbaar op telefoonnummer 071-5815980 of mailadres personeelszaken@shrnet.nl. Een uitgebreid functieprofiel is ook via dit mailadres opvraagbaar.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

 

 

 

Wij hebben per direct een vacature voor een:

 

VERPLEEGKUNDIG SPECIALIST / PHYSICIAN ASSISTANT

met aandachtsgebied ‘acute zorg’

 

voor minimaal één zondag dagdienst per maand (contract voor 2 tot 4 uur per week)

 Functie omschrijving / taken:

Als Verpleegkundig Specialist of Physician Assistant (VS/PA) diagnosticeer en behandel je diverse huisartsgeneeskundige klachten, die niet kunnen wachten tot het spreekuur van de eigen huisarts en die niet voorbehouden zijn aan een huisarts. Hierbij kun je denken aan infecties van de luchtwegen, oorpijn, urineweginfecties, huidaandoeningen, klachten van het bewegingsapparaat, kleine trauma’s, etc. De VS/PA werkt binnen het team van de huisartsenpost samen met de huisarts, triagist, doktersassistent en chauffeur. De VS/PA’s in dienst bij de SHR zorgen bij toerbeurt voor de invulling van de diensten op zondag van 10:00 tot 18:00 uur (op dit moment alleen op de locatie Alphen aan den Rijn).

 

Wij vragen van jou:

 • Afgeronde opleiding Physician Assistant óf afgeronde opleiding Master Advanced Nursing Practice met aandachtsgebied ‘acute zorg’. Je hebt affiniteit met de eerstelijns patiëntenzorg. Ook bijna afgestudeerden mogen solliciteren;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, werkt kwaliteits- en patiëntgericht, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en kunt goed zelfstandig en in een team werken;
 • In je werk ben je hygiënisch, empathisch, secuur en besluitvaardig;
 • Je kunt classificeren volgens de Internationale Classificatie van PatiëntenCategorieën (ICPC);
 • Je bent bereid om trainingen/scholingen te volgen die door de werkgever worden georganiseerd en/of die in het kader van de beroepsuitoefening worden vereist.

Wij bieden jou:

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie in een vakkundig team en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: een salaris dat, afhankelijk van diplomering en werkervaring, ligt tussen € 3.860,00 en € 4.932,00 bruto per maand (obv 38-urige werkweek) conform salarisschaal 10 Cao Huisartsenzorg, 50% ANW-toeslag, 6% eindejaarsuitkering, goede pensioenregeling bij PGGM, mogelijkheid tot het volgen van nascholingen, werkgeversbijdrage registratie kwaliteitsregister en een gedegen inwerkperiode.

 

Informatie of vragen: bezoek onze website www.shrnet.nl of neem contact op met de afdeling P&O, tel. 071-5815980.

 

Solliciteren: ben je enthousiast geraakt om te solliciteren? Stuur dan jouw sollicitatie, vóór 15 november 2018, voorzien van CV, per mail naar personeelszaken@shrnet.nl

* Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

 

 

Zoek je een uitdagende baan in een professionele werkomgeving die met privé en/of werken overdag te combineren is?

De SHR biedt deze baan!

Wij hebben per direct een vacature voor de functie:

TRIAGIST M/V
voor de avond-, nacht-, weekenduren en feestdagen

10 tot 20 uur per week

Functie-inhoud:
Op het triagecentrum komen alle hulpvragen uit het gehele verzorgingsgebied van de SHR binnen. Als triagist heb je hierbij een zeer belangrijke rol; je beoordeelt (mbv de NHG-triagewijzer en NTS applicatie) het spoedeisende karakter van de binnenkomende gesprekken en patiënten (triage) en zet dit direct om naar de juiste actie. Tijdens je dienstverband word je opgeleid voor het erkende Triagediploma. Daarnaast assisteer je de huisarts.

Functie-eisen

 • Gediplomeerd triagist, diploma doktersassistent of Verpleegkunde A;
 • Minimaal 2 jaar recente, relevante werkervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in een huisartsenpost of -praktijk;
 • Ervaring met de NTS (Nederlandse Triage Standaard) is een pré;
 • Flexibel inzetbaar in avond-, nacht- en weekenduren (ook op feestdagen) op al onze locaties;
 • Kennis van geautomatiseerde HIS systeem (bij voorkeur Topicus) en Outlook;
 • Bereid om de opleiding tot triagist te doorlopen obv studieovereenkomst (indien niet in het bezit van het Triagediploma);
 • Bereid om trainingen/scholingen te volgen die door de werkgever worden georganiseerd;
 • Goede beheersing van de Nederlandse (en Engelse) taal in woord en geschrift;
 • Vriendelijke en heldere telefoonstem.

De Stichting Samenwerkende Huisartsendiensten Rijnland (SHR) verzorgt voor circa 160 huisartsen en circa 300.000 inwoners de organisatie van de huisartsenzorg buiten kantooruren. De SHR is een HKZ-gecertificeerde en ambitieuze zorginstelling, die investeert in medewerkers en, op basis van een grote mate van betrokkenheid van de huisartsen, dienstverlening van hoge kwaliteit wenst te leveren vanuit de drie gevestigde locaties. De spoedposten bevinden zich in het LUMC te Leiden en in het Rijnland ziekenhuis te Leiderdorp naast de spoedeisende hulp en de huisartsenpost in het Rijnland Ziekenhuis te Alphen aan den Rijn.

Wat biedt de SHR?

Een uitdagende en afwisselende functie(s) in een professioneel team waarin je de mogelijkheid krijgt je verder te ontwikkelen. Het werken bij de SHR is prima te combineren met een baan overdag. Salariëring conform CAO Huisartsenzorg plus toeslag voor het werken buiten kantooruren en gunstige arbeidsvoorwaarden zoals collectieve ziektekostenverzekering, eindejaarsuitkering, gevarieerde trainingen/(na)scholingen, een gedegen inwerkperiode en korting op fitness.

Solliciteren:

Is je interesse in deze functie gewekt en voldoe je aan de eisen? Mail dan je sollicitatie + CV naar personeelszaken@shrnet.nl.

Voor meer informatie over de functie(s) kun je contact opnemen met Cindy van Baarle, personeelsfunctionaris (tel. 071-5815980) of kijk op onze website www.shrnet.nl

 

 

 

De Stichting Samenwerkende Huisartsendiensten Rijnland (SHR) verzorgt voor circa 160 huisartsen en circa 300.000 inwoners de organisatie van de huisartsenzorg buiten kantooruren. De SHR is een HKZ-gecertificeerde en ambitieuze zorginstelling, die investeert in medewerkers en, op basis van een grote mate van betrokkenheid van de huisartsen, dienstverlening van hoge kwaliteit wenst te leveren vanuit de drie gevestigde locaties. De spoedposten bevinden zich in het LUMC te Leiden en in het Rijnland ziekenhuis te Leiderdorp naast de spoedeisende hulp en de huisartsenpost in het Rijnland Ziekenhuis te Alphen aan den Rijn.

Zoek je een uitdagende baan in een professionele werkomgeving die met privé en/of werken overdag te combineren is?

De SHR biedt deze baan!

Wij hebben per direct een vacature voor de functie:

DOKTERSASSISTENT

voor de avond-, weekenduren en feestdagen

6 tot 20 uur per week

Functie-inhoud
De doktersassistent zorgt er voor dat er toezicht en doorloop is van de patiënten in de wachtkamer en verlicht de werkdruk van de dienstdoende huisartsen dmv het verrichten van ondersteunende en assisterende werkzaamheden. Daarnaast zorgt de doktersassistent er voor dat de werkzaamheden van de triagisten zoveel mogelijk worden gefaciliteerd. De doktersassistent voert geen triage uit.

Functie-eisen

 • Diploma doktersassistent;
 • Je bent flexibel inzetbaar in de avond- en weekenduren (ook op feestdagen) op al onze locaties;
 • Je bent bereid om slaapwachtdienst(en) te doen (hiervoor geldt een aangepast tarief);
 • Kennis van geautomatiseerde HIS systeem (bij voorkeur Topicus) en Outlook;
 • Bereid om trainingen/scholingen te volgen die door de werkgever worden georganiseerd;
 • Goede beheersing van de Nederlandse (en Engelse) taal in woord en geschrift;
 • Vriendelijke en heldere telefoonstem.

 

Wat biedt de SHR?
Een uitdagende en afwisselende functie(s) in een professioneel team waarin je de mogelijkheid krijgt je verder te ontwikkelen. Het werken bij de SHR is prima te combineren met een baan overdag en privé. Salariëring conform CAO Huisartsenzorg plus toeslag voor het werken buiten kantooruren en gunstige arbeidsvoorwaarden zoals collectieve ziektekostenverzekering, eindejaarsuitkering, gevarieerde trainingen/(na)scholingen, een gedegen inwerkperiode en korting op fitness.

Solliciteren
Is je interesse in deze functie gewekt en voldoe je aan de eisen? Mail dan je sollicitatie + CV naar personeelszaken@shrnet.nl.

Voor meer informatie over de functie(s) kun je contact opnemen met Cindy van Baarle, personeelsfunctionaris (tel. 071-5815980) of kijk op onze website www.shrnet.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

 

De stichting Samenwerkende Huisartsendiensten Rijnland (SHR) is sinds 2008 HKZ gecertificeerd en sinds 2015 NEN7510 gecertificeerd.

Voor mensen die zelf informatie en advies willen inwinnen over hun gezondheid heeft het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) de website www.thuisarts.nl geopend.

Click to listen highlighted text!