Click to listen highlighted text!
Welcome REALNAME/gspeech}
0900 - 513 80 39 info@shrnet.nl
  • A  A  A  

Samenwerkende Huisartsendiensten Rijnland (SHR)

logo shr

ORGANISATIERaad van Toezicht

De heer B.A.J. (Boi) Jongejan.
De heer Jongejan is arts en werkzaam als bestuurder van het Oranje Kruis. Voorheen bekleedde hij bestuursfuncties bij het Integraal Kankercentrum West (IKW), de Vereniging van Integrale Kankercentra (VIKC) en het CBO. Was daarvoor waarnemend huisarts, docent en ziekenhuismanager. Is sedert 2014 ook consultant en bestuurder bij diverse fondsen

Mevrouw M. (Micky) Cohen de Lara
is directeur van de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde. Zij is naast jurist organisatieadviseur en mediator. Eerder was zij onder meer werkzaam bij de NPCF, de vroegere IJsselmeerziekenhuizen (tegenwoordig de MC Groep), Vilente (wonen, zorg en diensten), Octaaf Adviesgroep, GG&GD Amsterdam en Verzorgingscentrum Flevohuis

De heer C.W. (Jan Willem) van den Berkhof
is eveneens jurist, maar dan op het terrein van notarieel en fiscaal recht. Hij heeft lange tijd gewerkt als directielid bij de VVAA Groep en is tegenwoordig actief als consultant in de zorg.

logo shr

Raad van Bestuur

De heer U.P. (Ulf) Arndt, huisarts, voorzitter.

De heer M.D.V. (Marco) Kocken, Hoofd HRM, Hoofd Algemene Zaken en PR/Marketing bij LMC Voortgezet Onderwijs Rotterdam, extern bestuurslid, penningmeester.

De heer R. (Ruud) Gebel, huisarts, vicevoorzitter.

De heer R.J. (Robert Jan) Hoogendoorn, huisarts, bestuurslid.

De heer C.G. (Cees) Verhage, extern bestuurslid.

 

De Raad van Toezicht en de Raad van Bestuur kunt u bereiken via info@shrnet.nl

 

Directie

M.G. (Monique) van Duijvenvoorde, algemeen directeur
(mvduijvenvoorde@shrnet.nl )

H.H. (Henk) Langelaar, medisch directeur
(hlangelaar@shrnet.nl )

De stichting Samenwerkende Huisartsendiensten Rijnland (SHR) is sinds 2008 HKZ gecertificeerd en sinds 2015 NEN7510 gecertificeerd.

Voor mensen die zelf informatie en advies willen inwinnen over hun gezondheid heeft het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) de website www.thuisarts.nl geopend.

Click to listen highlighted text!