Click to listen highlighted text!
Welcome REALNAME/gspeech}
0900 - 513 80 39 info@shrnet.nl
  • A  A  A  

Samenwerkende Huisartsendiensten Rijnland (SHR)

logo shr

ORGANISATIERaad van Toezicht

De heer B.A.J. (Boi) Jongejan.
De heer Jongejan is arts en werkzaam als bestuurder van het Oranje Kruis. Voorheen bekleedde hij bestuursfuncties bij het Integraal Kankercentrum West (IKW), de Vereniging van Integrale Kankercentra (VIKC) en het CBO. Was daarvoor waarnemend huisarts, docent en ziekenhuismanager. Is sedert 2014 ook consultant en bestuurder bij diverse fondsen

Mevrouw M. (Micky) Cohen de Lara
is directeur van de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde. Zij is naast jurist organisatieadviseur en mediator. Eerder was zij onder meer werkzaam bij de NPCF, de vroegere IJsselmeerziekenhuizen (tegenwoordig de MC Groep), Vilente (wonen, zorg en diensten), Octaaf Adviesgroep, GG&GD Amsterdam en Verzorgingscentrum Flevohuis

De heer M.P.A. (Mark) Jans
De heer M.P.A. Jans is eigenaar van organisatieadviesbureau MJ Beheer B.V. Hij biedt haar opdrachtgevers oplossingen voor diverse management vraagstukken op directieniveau. De vraagstukken zijn gericht op continuïteit in de financiële en operationele aansturing bij veranderingsprocessen. Hij is directeur geweest bij diverse banken en hij bekleedt diverse bestuursfuncties.

 

 

 

logo shr

Raad van Bestuur

De heer H. (Harco) Alkema, huisarts, bestuurslid.

De heer M.D.V. (Marco) Kocken, penningmeester.

De heer R. (Ruud) Gebel, huisarts, voorzitter.

De heer C.G. (Cees) Verhage, extern bestuurslid.

 

De Raad van Toezicht en de Raad van Bestuur kunt u bereiken via info@shrnet.nl

 

Directie

I.K. (Immie) Boomgaardt, algemeen directeur
(iboomgaardt@shrnet.nl)

 

De stichting Samenwerkende Huisartsendiensten Rijnland (SHR) is sinds 2008 HKZ gecertificeerd en sinds 2015 NEN7510 gecertificeerd.

Voor mensen die zelf informatie en advies willen inwinnen over hun gezondheid heeft het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) de website www.thuisarts.nl geopend.

Click to listen highlighted text!