Click to listen highlighted text!
Welcome REALNAME/gspeech}
0900 - 513 80 39 info@shrnet.nl
  • A  A  A  

Samenwerkende Huisartsendiensten Rijnland (SHR)

ONZE HUISREGELSSpoed gaat altijd voor

Wij proberen iedereen zo snel mogelijk te helpen, maar de ernst van de klacht is leidend. Het kan daarom voorkomen dat een patiënt die zich later heeft gemeld, eerder wordt geholpen.
Wij vragen hiervoor uw begrip. Als u een half uur nadat u uw afspraak had nog niet geholpen bent, wilt u zich dan melden aan de balie.

Op de posten gaan we respectvol met elkaar om

Wij respecteren iedereen, ongeacht afkomst, geloof, kleding, geslacht, leeftijd, uiterlijk of seksuele geaardheid. Als u van mening bent dat u niet respectvol bejegend wordt, kunt u dat het beste meteen op de huisartsenpost met
ons bespreken. Wij accepteren echter geen verbaal of fysiek geweld, diefstal, wapens en drugs, alcoholgebruik of seksuele intimidatie.

Wat als u de huisregels niet respecteert

U krijgt eerst een waarschuwing. Bij herhaling van ongewenst gedrag doen wij aangifte bij de politie en wordt u de toegang tot de huisartenposten ontzegd. Bij vernieling en handtastelijkheden schakelen we altijd de politie in.

De stichting Samenwerkende Huisartsendiensten Rijnland (SHR) is sinds 2008 HKZ gecertificeerd en sinds 2015 NEN7510 gecertificeerd.

Voor mensen die zelf informatie en advies willen inwinnen over hun gezondheid heeft het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) de website www.thuisarts.nl geopend.

Click to listen highlighted text!