Click to listen highlighted text!
Welcome REALNAME/gspeech}
0900 - 513 80 39 info@shrnet.nl
  • A  A  A  

Samenwerkende Huisartsendiensten Rijnland (SHR)

HUISARTSENPOST ALRIJNE ZIEKENHUIS ALPHEN

Meteoorlaan 4
2402 WC Alphen aan den Rijn


Bel altijd eerst met het centrale nummer: 0900-513 80 39.Auto route

Vanuit de richting utrecht
Komt u uit de richting Utrecht (N11), dan neemt u vanaf de N11 afslag Ter Aar-Boskoop. De weg is tweebaans en maakt een grote bocht. Sla rechtsaf richting Alphen aan den Rijn. Boven aan de afrit slaat u rechtsaf. Bij het 2e stoplicht slaat u linksaf de vaste brug over, de Oranje Nassausingel op. Deze blijft u volgen. De weg gaat over in de Kennedylaan in een bocht naar rechts. Daarna gaat u bij het derde verkeerslicht linksaf de Burgemeester Bruins Slotsingel op. Bij het tweede stoplicht gaat u linksaf de Meteoorlaan op waar het ziekenhuis zich aan het einde bevindt.

Vanuit de richting Leiden (N11)
Uit de richting Leiden (N11) rijdt u Alphen aan den Rijn binnen via Leidsche Schouw (ring west). Aan het einde van deze weg gaat u rechtsaf. U rijdt nu op de Hoorn, een weg die langs de Oude Rijn loopt. Vervolgens rijdt u linksaf de Albert Schweitzerbrug (Eisenhowerlaan) op, na de brug slaat u rechtsaf de Burgemeester Bruins Slotsingel op, waarna u meteen weer rechtsaf slaat: de Meteoorlaan. Aan het einde van de weg ligt het ziekenhuis.

Vanuit de richting Hoogmade
Als u uit de richting Hoogmade Alphen aan den Rijn binnenkomt, komt u van de N207 (Herenweg). U gaat rechtsaf de Eisenhowerlaan op. Deze maakt na 250 meter een bocht naar links. Hierna rijdt u een kilometer rechtdoor, waarna u linksaf de Burgemeester Bruins Slotsingel op gaat. Vervolgens slaat u meteen rechtsaf: de Meteoorlaan. Aan het einde van de weg ligt het ziekenhuis.

Parkeren
U kunt uw auto gratis parkeren. Er zijn enkele parkeerplaatsen gereserveerd voor mensen met een invalidenparkeerkaart.

Openbaar vervoer

U kunt het Alrijne Ziekenhuis eenvoudig bereiken met het openbaar vervoer. Verschillende buslijnen stoppen bij het Alrijne Ziekenhuis.
Voor de actuele dienstregeling verwijzen wij u naar de website 9292ov.nl en/of de website connexxion.nl. Via deze websites kunt u bovendien uw reis per openbaar vervoer naar het Alrijne Ziekenhuis van deur tot deur plannen.

De stichting Samenwerkende Huisartsendiensten Rijnland (SHR) is sinds 2008 HKZ gecertificeerd en sinds 2015 NEN7510 gecertificeerd.

Voor mensen die zelf informatie en advies willen inwinnen over hun gezondheid heeft het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) de website www.thuisarts.nl geopend.

Click to listen highlighted text!